Wedstsrijden tegen BVO's


ARC - Northaw Football Club (Engeland) 3-4


30-3-1964

Niettegenstaande de slechte gesteldheid van onze velden op tweede Paasdag zijn de wedstrijden van ons eerste en tweede elftal respectievelijk tegen Northaw Football Club en Oxhey Football Club een groot success geworden.

Niettegenstaande de slechte gesteldheid van onze velden op tweede Paasdag zijn de wedstrijden van ons eerste en tweede elftal respectievelijk tegen Northaw Football Club en Oxhey Football Club een groot success geworden. In beide wedstrijden werd een sportief en uiterst levendig partijtje gespeeld. Het eerste elftal moest weliswaar met 3-4 zijn meerdere erkennen, doch de uitslag was niet de weerspiegeling van de juiste verhouding. De door de onzen gemaakte doelpunten waren van grootse klasse. Ook het tweede elftal speelde een aantrekkelijke partij en wist met 3-2 te winnen.
De door de redactie zo betreurde afwezigheid van een cameraploeg van de N.T.S. was aanleiding, dat we zelf enkele filmflitsen opnamen, die goed geslaagd zijn en te zijner tijd misschien in ons clubhuis zullen worden geprojecteerd. Overigens ontvingen we enkele dagen geleden een aardige brief van onze Britse sportvrienden, waarin wordt dank gebracht voor de sportieve ontmoetingen en de voor de Engelsen onvergetelijke dag. Tevens wordt de mondelinge toezegging bevestigd, dat door hen gemaakte kleurenfoto's zullen volgen.

Bron: ARC-klanken: 1 mei 1964 - No. 7 - Jaargang X